lørdag 23. august 2008

Stitch 2008, septemberHer er Ritas bidrag til Stitch 2008. Et herlig høstmotiv. Huff er det virkelig høst alt...

Jeg har sydd sammen blokkene mine etter hvert. Jeg har valgt å gjøre det enkelt med kvadrater som er 1,5*1,5". Jeg har begynt å fundere på hvordan avslutningen skal bli. Skal jeg ha en ramme rundt eller skal jeg bare ha lukkekant? Jeg tror ikke jeg har nok av disse stoffene til hverken ramme eller lukkekant så jeg må finne noe nytt.

5 kommentarer:

merete sa...

Det blir så flott! Både september og alle de andre i et helt teppe, - jeg ville ha ventet med å avgjøre om det skal være mer ramme rundt (i et annet stoff) til du har det ferdig og ser hvor stort det er.
Kanskje du ikke har plass på veggen til et større teppe? *smile*

Anonym sa...

Kjempefint. Hos meg blir det bare lukkekant til slutt, men jeg har en bredere ramme øverst hvor Stitch 2008 er felt inn, sett det?

Koselig septembermotiv, synes jeg også. Det er så moro at alle ble så forskjellige :o) Tenk - bare tre mnd igjen så er teppet ferdig!

amylin sa...

Fine motiv, og ja, jeg er helt enig, er det allerede høst? Denne sommeren har gått veldig fort. Ha en fortsatt god helg.

Unknown sa...

Flott blir teppet ditt, mine ligger og venter på de tre siste som skal broderes..
Er ikke helt sikker på hvordan jeg vil gjøre det enda.
Ha en flott søndag :-)

日月神教-向左使 sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,正妹牆,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站