torsdag 8. mars 2012

Flere blokker

Jeg fortsetter å sy blokker.

 Jeg skal på NQF`s årsmøte i Bergen 16.-18. mars og har sydd blokker til blokklotteriet. Temaet i år er hus. De tre øverste er fra Kari W. Melsoms bok "Vår og sommer i Lappverket". De var utrolig morsomme å sy og det er slett ikke umulig at det blir fler av dem etterhvert. Motivet på blokka nederst til venstre er fra en av Lise Bergenes bøker. Den siste er papirsøm og den fant jeg her.

Disse to stjerneblokkene er til et fellesteppe som Kristiansand Quilteklubb skal lage. Det skal loddes ut på utstillingen vår til høsten.

6 kommentarer:

Liv-Toril sa...

Mye fint og inspirerende her. Kos deg i Bergen.

ahli sa...

Kjempefine blokker. Jeg har ikke sydd noen i år.

Ser deg kanskje i Bergen.

Astrid

jofridsquilt sa...

Flotte blokker. Kanskje me treffes i Bergen. Skal ein tur lørdag og har meldt meg på blogtreff. Klem Jofrid

Anne Lise sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Så må jeg si at de blokkene du har sydd her er skikkelig fine. Blir spennende å se alle hus som kommer inn. Jeg skal også til Bergen. Gleder meg.

margrethe.jaastad@live.no sa...

Hei
Flotte husblokker til årsmøte i Bergen,holder også på med hussying.Har vunne 3 ganger på blokklotteri på Vestlandstreff,men det følger arbeid med å vinne slikt:)Har noen stjerneblokker eg må lage noe av til Vestlandstreffet på Voss:)Møtes kan hende i Bergen da,kom med på 4 timerskurs,søndag fargelegging med kritt.Gleder meg:))
Helsing Quiltegleder Margrethe

karinanna sa...

Kjempeflotte blokker - likte spesielt godt de med husene. Har aldri prøvd meg på noe sånt.