søndag 4. mars 2012

De siste bitene

 Da er alle 21 motivblokkene til "Bit for bit" feridig. Mønsteret til dette var føljetong i My Quilt i fjor. Her og her er resten av mine blokker. Videre skal det være 21 hvileblokker og en 12,5 " ramme rundt. Det blir stooort. Jeg overveier å la motivblokkene ligge intil videre fordi jeg har tenkt meg dette som gave til min datter en gang i fremtiden, men det blir nok noen år til. Et ferdig teppe vil kreve veldig mye plass, blokkene vilvære lettere å oppbevare. På en annen side har jeg veldig lyst til å se det ferdig så fort som mulig. Jeg får tenke litt på saken...

Motivet i midten her er nupereller som min svigermor har laget. Jeg har brukt noen av hennes håndarbeider i blokkene, bl.a mellomverk i hardangersøm fra sengetøyet fra brudekisten hennes. Det er en av grunnene til at jeg vil min datter skal få dette.

7 kommentarer:

Lappedamen sa...

Nydelige blokker. Det blir en flott gave til din datter. Jeg har også tenkt på å sy dette teppet. Du ga meg en god ide med å bruke blått. Det ble veldig lekkert.

Hilde sa...

Vakkert! Jeg har brukt en del av disse blokkene i et sengeteppe min datter skal få - har kombinert det med andre blokker, men ble fornøyd... Ditt var nydelig - veldig hyggelig å bruke arvestykker inn si slike fine arbeider.
Hilde

Butterfly sa...

Heisann :D

Tusen takk for hyggelig besøk på bloggen min ♥

Veldig fin teppe du syr! Falt for blokken med nuppereller...

Prinsessene i innlegget under er helt herlige :D

Ha en fortsatt deilig søndag ♥

klem

Sissel`s syglede sa...

WOW, det var kjempefine blokker. Jeg liker så godt blåfarge så denne likte jeg kjempegodt :-)

ahli sa...

Nydelig.

Astrid

Cecilie sa...

Dette var aldeles nydelige blokker. Lurt å putte gamle minner inn i det!

Odins lille hjørne sa...

Så flotte blokker! Så koselig å legge inn noen ting fra din svigermor. Blir enda mer spesielt og personlig!!
klem fra odin