lørdag 17. oktober 2009

Ting på gang

Ingenting ferdig å vise fram, men som vanlig så er det jo litt på gang da...Jeg har sydd ei remse til RBR som vi driver med på "Quilt i Norge", men den får dere ikke se...

Jeg har sydd noen blokker med de rosa kvadratene som jeg har byttet til meg på "Quilt i Norge". Hva det skal bli til slutt vet jeg ikke, men jeg har bestemt meg for å sy blokkene av brune og grønne (reste)stoffer.

Etter en runde i UFO-skuffen har jeg tatt fatt på Gail Pan sin BOM igjen. Det var bare to blokker som var helt ferdig så det er litt igjen der. Kanskje jeg kan få det ferdig til jul? Jeg tror jeg vil lage et juleslumreteppe av dem.

Også måtte jeg begynne på noe helt nytt også da. Disse stoffene og mønsteret kjøpte jeg fra USA for en god stund siden. I dag er alle stoffene skåret. Det skal egentlig bli en quilt som er 62*92", men det blir i største laget så jeg får lage en med mine egne mål, kanskje det til og med blir to stykker ut av det. Jeg får sette meg ned med kalkulatoren før jeg begynner å sy. Gleder meg til denne, stoffene er så vakre :)


7 kommentarer:

Trinola sa...

Hei ! Her var det litt sånn halvferdig ufoer ;o)) Kjenner meg liksom igjen ,men det blir til slutt;o) Veldig fine farger på stoffene fra usa Ja det blir spennende og se resultatet ;o)) God helg :D

Annemariesquilt sa...

Fint å se at du er i gang med rådhhusblokkene..
Ditt nye teppe er i de flotte Peace on earth stoffene fra Moda og de er bare så skjønne.. Jeg holder på med et prosjekt i disse stoffene jeg også ;-)

Linda sa...

Oj,her var det mye flott på gang.
Her blir nytt prosjekt,noe med advent...
Kos deg!Linda :))

Elins systue sa...

Ser at du har mange baller i lufta

Hanne sa...

Å, får du ferdig juleslumreteppet ditt, kommer det til å bli en favoritt, det lille du viser av det nå, ser så vakkert ut!

2ne sa...

Her har du masse på gang ja, gleder meg til å følge de videre og se de ferdige :-)

LeKaQuilt sa...

Nydelig stoffer som du har - mønsteret ser spennende ut. Dette prosjektet gleder jeg meg til å følge :o)