fredag 23. oktober 2009

Peace on Earth

Ja, det er navnet på denne quilten som er designet av Lisa Christensen for Moda.

Toppen er ferdig. Det stor spørsmålet er: Hvordan i alle dager skal jeg quilte dette? In the ditch? Rutenett? Frihåndsquilting? Hvis jeg velger noe annet enn i grøfta, hvilken trådfarge velger jeg da? Off white? Skifte tråd for hver rute? Har dere noen forslag til meg?
Jeg har mange blokker igjen for dette var stoff og mønster til en stor quilt. Kanskje jeg skal sy noen puter eller kanskje et teppe til. Det vil bli en del mindre, men stort nok til et sofateppe.

8 kommentarer:

Engler og Lille Rosin sa...

Hallo, teppet et nydelig. Det förste som slo meg var motivquilt i hver av de store bitene. Motivene behöver ikke väre spesielt detaljerte, men kanskje i samme sjanger.
Eller et motiv som du snur opp ned på annen hver blokk.

F.eks. en blom med stilk og blad e.l. Ellers så ville jeg nok ha quiltet innen for stoffene på de store bitene og heller i gröfta på de mindre.

Spennende og se når det blir ferdig.

Hanne sa...

Utrolig stilig teppe, kjempe fint :) Er så imponert over folk som er så flinke til å sy.

Annika sa...

Så vacker!

Lappetausa sa...

Nydeleg teppe! Kunne nesten sjå ut som ein bargello...Kva du vidare skal gjere, nei det veit eg ikkje, eit mindre sofateppe er kanskje ein god ide. Hadde eg hatt mykje pengar, ville eg fått Merete til å quilte det, ho er jo blitt så flink!

Anonym sa...

Så nydelig den er! Flotte stoffer og farger. Jeg vet ikke hvordan du skal quilte det - det er alltid et "problem" synes jeg ;-) Ha en fin lørdagskveld!!

LeKaQuilt sa...

Det er en flott quilt! Morsom blokk. Stoffene dine er nydelige og her ville jeg valgt en beige/brun tråd, men nå liker jeg litt "usynlige" tråder på quiltene mine......

Laila sa...

Det var eit alldeles nydeleg teppe. Nydelege stoff.

Di sa...

Hello Toja,
amei,que trabalho incrivel,very,very,very,beautiful
kisses,
Ariadne