søndag 21. juni 2009

Hyggelig postkassemat

Det er ikke mye liv her om dagen. Jeg har hatt fullstendig sysperre, bloggesperre og sikkert et par andre sperrer også. Jeg jobber med semesteroppgaven min om dagen, det er søren ikke lett å skulle skrive en stor oppgave når det er 35 år siden sist ;) At nesten alt stoff er på engelsk gjør det ikke særlig mye lettere. Nå ser jeg heldigvis en slutt på den, jeg håper at jeg får levert den i løpet av neste uke. Så var det om den blir godkjent da...

Det har kommet mye trivelig post til meg i det siste. Vi har en sommerpostkortalong gående på "Quilt i Norge". Her er de tre kortene jeg har fått så langt.

Dette er fra madir


Dette har Farmormor sendt meg.

Dette har kommet fra Rita R.


MaritaBK hadde jubileum i bloggen sin for en stund siden og jeg var så heldig å bli trukket ut til å få en stoffpakke. Fire flotte blå stoffer fikk jeg :) Hun har hatt 200.000 besøkende i bloggen sin og den er vel verdt et besøk.


Dette stoffet er en premie. Jeg meldte veggsmykket mitt på til batikkonkurransen hos Olaugs Quilt og var så heldig å få en av ti andrepremier, en meter valgfri batikk.
7 kommentarer:

Laila sa...

Heisann! Det var kjekt at du var tilbake. Har sakna deg... :-)Gratulerer med premien - den er fullt fortjent. Lykke til med semesteroppgåve.

LeKaQuilt sa...

Tvi tvi med semesteroppgave!! Det er flotte postkort du har fått. Gratulerer med premien din :o)

Marita sa...

Godt vi er to som har sysperre og andre sperrer også *hihi'. Lykke til med premiene dine.

Annemariesquilt sa...

Sperre eller ikke sperre Torill, god sommer og jeg håper den blir flott...
Quilt i Norge sin tur til Mandal blir vanskelig for meg å være med på. Siste helgen i august er det jo tur med quilteklubben og helgen etter er jeg opptatt i Oslo. Jeg får dessverre ikke så god tid til å følge opp Quilt i Norge, så jeg blit litt uten for. Men jeg kjenner jo mange av jentene gjennom blogg verdenen også. Kan du si ifra dersom dere velger en annen helg en disse??

Anonym sa...

Hei! Det ligger en "gave" til deg på bloggen min ;-)

Marita sa...

Tusen takk for kort til meg også, Toja. *rørt* Det er blogget og en gave ligger til deg også i bloggen min :o)

Lappedamen sa...

Lykke til med semesteroppgaven. Sysperren blir nok borte, selv har jeg hatt sytørke i to måneder. Det ligger en award å venter på deg på min blogg.