mandag 18. mai 2009

En liten runde i hagen

Jeg har ikke mye å vise fram på håndarbeidsfronten for tiden. Jeg har gjort ferdig 2 rekker til RBR som vi har på Quilt i Norge, men de får jeg ikke vise fram. Dessuten pusler jeg litt med "Butterfly Garden".
Men en liten tur i hagen kan vi jo ta.

I år har jeg tulipaner!!! 3 stykker!!! Endelig en vår hvor ikke rådyra har herjet i hagen min. Tulipanknopper er visst en stor delikatesse for de har alltid blitt spist.

Blå alpeklematis mot en blå himmel.

Epleblomster, utrolig vakre! Jeg har et såkalt familieepletre med tre forskjellige sorter.

En type floks, enten er det vårfloks eller nålefloks, jeg kan aldri huske forskjell på dem og jeg vet jeg har begge deler.

En klematisknopp, denne er nesten vakrere i knopp enn i blomst.

Jeg har mye berg i hagen min. Det vesle røde treet er en japansk blodlønn som er ment å henge over dammen med tid og stunder.11 kommentarer:

sissels sa...

Koselig å se litt av det du har i hagen - blomstrer masse hos deg ser jeg. Håper det kommer mer her og etterhvert. Du har slått meg med 1 tulipan - har fått bare 2.

Hanne sa...

Så nydelig blomsterprakt. I hagen min blomstrer foreløpig fire stk gulveis - men resten kommer etter!

Laila sa...

Ser ut til at du har masse fine plantar. Koseleg med hagedam. Skulle gjerne ha sett meir av den. Ha ei fin veke.

Torilh sa...

Nydelig hage. Mine klematisplanter døde i vinter, så det er fantastisk å se din frodige blå. Kjempefine bilder, og nydelig sommerfuglbrukke. Jeg elsker sommerfugler.

Lindas Hus.. sa...

Hei Toril!Ååå,så masse herlig i hagen din,artig med fjell som innslag.Har litt her også,er fasinert av pene steiner,ser du også har noen.Ha en fin uke!Linda :))

Liv-Toril sa...

Takk for rusleturen i hagen din, og jeg fikk forsterket vårstemningen.

Nina In Norway sa...

Nydelige bilder. Flott hage.
Vår Japanske Blodlønn døde i vinter :o(
Håper du deler mer naturskjønnhet i løpet av sommeren.

Marita sa...

Nydelige farger i hagen din. Jeg elsker å se inn i andres hager, få tips om plantevalg og plassering. Takk for titten!

Hanne sa...

Å, så flotte hagebilder.

tiger sa...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

文章 sa...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,85cc免費影片,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,自拍