mandag 9. juni 2008

Sokker


Bonussokkene for mai er ferdig. De heter Uzumaki, er strikket i Viking Sportsragg på pinne nr 3,5. Jeg har gjort litt småjusteringer underveis fordi jeg synes tåa og spesielt hælen ble litt i spisseste laget.


Her er junisokkene på gang. Det har vært litt diskusjon om hvorvidt mønsteret er riktig eller ikke. Jeg har kommet gram til at det er riktig. Vel er 72 masker med dobbel alpakka mye på pinne nr 2,5, men det skal være en lang vrangbord og det skal felles nedover. Ved ankelen er det ikke mer enn 54 masker og det er vel ganske normalt. Når jeg strikker vanlige sokker i dobbelt firetråds sokkegarn legger jeg opp 48 masker og bruker pinne nr 3,5. 64 masker på foten høres derimot litt mye ut, men det får jeg se på når jeg kommer så langt.


Vil du titte i sokkeskuffen min...det er ett par votter der også altså...

4 kommentarer:

Kate sa...

Sokkene blir kjempefine, jeg har ikke startet på mine enda. Det skal jeg gjøre den 21 juni, for da starter Summer of Socks 2008. Før det har jeg visst 2 par jeg må gjøre ferdig.

Hanne sa...

Imponerende, litt av en sokkesamling, og alle hjemmelaget, og dermed eksklusiv.
ha en fin uke.

LilleBlå sa...

Du allmektige, så masse flotte sokker du strikker! Jeg er ute på en absolutt nødvendig gjenvisittrunde, og da var du først i køen... *fnis*
Den sokkeskuffen din så mektig imponerende ut!
Ha ei strålandes uke!

sipusa sa...

Aha!! Der får man igjen for å jukse og strikke tå-opp uten å lese oppskrifta nøye....himmel...man jeg bruker 66masker fra tåa og tynnere garn jeg da....trallala.....skal lese resten mer nøye..*rødme*

Men ja, sokkene dine blir kjempefine!!