tirsdag 27. mai 2008

Sokkemania

Jeg er en uhelbredelig sokkestrikker. Det er alltid et par sokker på gang, men bare et par ad gangen og jeg har enda til gode å ikke gidde å strikke sokk nummer to!

Dette er aprilsokkene i Sokk 2008. Oppgaven denne gang var ganske fri. Strikk et par sokker med fletter! Nå kan jeg hverken huske hva de heter eller hvor jeg fant de, men det kommer vel kanskje etterhvert...Jeg har i alle fall brukt Opal og pinne nummer 2,5 .


Dette er aprils ekstraoppgave. De heter Monkey og mønsteret til de finner du her. Også disse er strikket i Opal på pinne nr 2,5.


Maisokkene er også strikket i Opal og mønsteret her heter Basketcase Socks og det finner du her .


Det blir mye rester av tynt sokkegarn så det blir av og til et par restesokker. Da strikker jeg de i dobbelt garn, en ensfarget tråd og en multifarget. Jeg bruker pinne nummer 3,5 og legger opp 48 masker. De er strikket i en blanding av Opal, Regia, On Line og Step.

7 kommentarer:

sipusa sa...

Så masse flotte sokker!! Og smart måte å ta rester på da:-D den må jeg huske...hvis jeg ikke gir de bort til hun som strikker sokkerestegarnsteppe igjen da;-D

lises sa...

Når du er ferdig med sokkedilla, kan du sende den videre til meg..?
Kjempeflotte - og mange sokker!

sol sa...

Heisann - her har du vært effektiv! Jeg har ikke strikket ett eneste par av bonussokkene, de får jeg ha til gode til senere.

BellaDonna sa...

Mange flotte sokker, og nydelige farger. Det er koselig å strikke sokker når det finnes så mye flott sokkegarn.

Skogstrollet sa...

Oi, her var det mye fine sokker. Flotte mønstersokker og utrolig sjarmerende restegarnsokker.

tiger sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,正妹牆,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站

文章 sa...

avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,AV女優