fredag 1. januar 2010

Godt nyttår!!

Jeg bruker ikke ha noen nyttårsforsetter, men i år har jeg bestemt meg for at januar skal brukes til UFOredusering. I januar skal jeg ikke begynne på noen nye prosjekter, bortsett fra et par planlagte gaver.

Her er det fem quilter, to puter og en duk, noen har ligget lenge, noen er ganske ferske. Ikke veldig mye igjen på noen av dem. Den største skal jeg sende bort for quilting bare jeg får rammene på. Resten skal jeg quilte selv.

Litt småtterier har jeg også. Posene mangler bare snorer. På veska er det bare litt håndsøm igjen. Stitcheriet skal monteres.
Jeg har et par prosjekter til på gang, men de tror jeg får status som WIP. Det er "Butterfly Garden" og "Lighthearted Lighthouses".

6 kommentarer:

Laila sa...

Hei! Godt nytt år! Ser ut til at du har mykje godt arbeid framfor deg i januar. Lykke til :)

Linda sa...

Hei!
Godt Nytt År!Bra med noen forsette i det nye året.
Ha en fin fredag!

sjoko sa...

Hei og godt nytt år.... Jeg skulle ønske jeg var i familien din og fikk en sådan super herlig pute med katt på. Digger de !!

Litamora's Quilt & Design sa...

Godt Nytt år! Jeg har også tenkt litt på å redusere mine esker med UFO'er i år, men har også noen planlagte nye prosjekter allerede.
Jeg vet uansett at jeg skal kose meg og ikke ha det for travelt med prosjektene. De har jo egentlig ingen tidsfrist...har de? Det viktigste er å kose seg:o)
Kos deg du også :o)
Laila

Oline sa...

Godt nyttår til deg! Ser du starter optimistisk med UFO-forsett slik som eg, har faktisk gjort ferdig 2 ufoer 1 dagen i år. Håper eg klarer litt fleire. Kikar innom deg att snart.

Haldis sa...

Godt nyttår til deg og! Skal bli kjekt å følge deg framover og sjå ufohaugen minke. Eg fekk minka min i haust, alltid det eg kvir meg på som ligg igjen. Lykke til.