fredag 30. januar 2009

Butterfly Garden #2

Endelig er blokk 2 ferdig. Ting går med små skritt her hos meg for tida. Jeg ønsker meg mange flere timer i døgnet eller aller helst et par dager til i uken.
Det var mye mer arbeid på denne blokka enn den forrige og jeg må innrømme at et par av blokkene var ubeskrivelig kjedelig å sy...Men jeg er fornøyd med resultatet.


Jeg henger ettter med blokkene nå. Jeg har allerede fått blokk 3, 4 og 5, men jeg tror jeg skal la de ligge litt. Jeg har en del annet som jeg har lyst til å få ferdig først. Vennskapsteppet, Stitch 2008, Heisan og Hopsan for å nevne noe...Og jeg som alltid har påstått at jeg ikke har UFO`er...8 kommentarer:

Lillesnuppa sa...

Så flott dette kommer til å bli! Nydelige sarte farger og mønster. Veska di ble også veldig fin. Skulle ønske han kunne holdt kurs her hos oss ;) God helg ønskes du fra meg.

Ruth@ sa...

Hei på deg...
Dette ser ut som og bli et fint teppe...
ser du prioritere,,, kejkt og se det er flere som har ufo er...
Ha en god helg...

May Kristin sa...

Alt til sin tid!
Prioriteringer må til mange ganger!
Flotte blokker!

Annemariesquilt sa...

Dette blir jo nyderlig. Du må ha verdens beste tolmodighet. Hopp over til Chookyblue hun har en post der hun viser en link hvor du kan få laget bok av bloggen din!!
Fantastisk..

amylin sa...

Oj, så flott! Du er jammen flink med symaskinen! Likete veldig godt veska i forrige innlegg også. Ha en god helg!

Anonym sa...

Ahhh, så nydelig :)
Ronille

Anonym sa...

Den er bare så nydelig. Mye jobb,men du verden så flott den er!!

Elin "The quilt maiden" sa...

Takk for kommentar! Du må ikkje vere redd for å starte med DJ, det er berre å kjøpe boka og linjalane og gå i gang. Treng ikkje tenkje på alle blokkene, ta det som det kjem...Sjølv har eg 5 slike posar med Butterfly liggande i skuffa, dei må vente! Desse blokkene dine er berre så fine!