mandag 4. august 2008

Et dilemma

Jeg har bestilt meg et kit fra USA. Det består av to stoffer på 1,5 yard, ett på 0,5 yard og to "Layer Cakes" som hver består av førti kvadrater på 10*10".

Jeg vasker alltid stoffene mine før jeg bruker dem. Men så er spørsmålet: gidder jeg å vaske og stryke åtti titoms kvadrater...Riktignok er de skåret med takkekant så de rakner nok ikke noe særlig, men allikevel da!

Jeg kommer bare til å bruke disse stoffene i denne quilten og jeg tror de vil oppføre seg ganske likt ved vask siden det er samme kolleksjon og Moda har jo kvalitetsstoffer, har de ikke? Men bakstykke må jeg jo ha utenom. Dessuten vil jeg få litt rester som jeg kanskje skal bruke sammen med andre stoffer.

Dette må jeg visst tenke litt på...

3 kommentarer:

May Kristin sa...

Hallo!
Tror ikke jeg hadde vasket stoffene, ihvertfall ikke kvadratene, da du kan risikere å få for lite stoff! Det hadde jo vært en smule kjipt...
Lykke til med quilten, gleder meg til å se den ferdig!

ELIN - "The quilt maiden" sa...

Eg trur eg hadde vaska dei forsikta i varmt såpevatn og stroke dei tørre, dette for å få vekk appretur og giftige stoff å puste inn. Trur ikkje det elles har noko praktisk betydning, sjeldan noko fargar av, det er meste raude stoff som gjer det, er mi erfaring. Lukke til med noko som ser ut som eit spanande prosjekt!

2ne sa...

Hei,
tror jeg hadde vasket stoffene selv om det er en jobb og litt kjedelig. Da slipper du jo å tenke noe mer på om du skulle ha gjordt det. Selv vasker jeg alltid stoffene mine :-) Lykke til uansett hva du gjør. Blir spennende og se hva du syr ut av stoffene.