tirsdag 27. mai 2008

Sokkemania

Jeg er en uhelbredelig sokkestrikker. Det er alltid et par sokker på gang, men bare et par ad gangen og jeg har enda til gode å ikke gidde å strikke sokk nummer to!

Dette er aprilsokkene i Sokk 2008. Oppgaven denne gang var ganske fri. Strikk et par sokker med fletter! Nå kan jeg hverken huske hva de heter eller hvor jeg fant de, men det kommer vel kanskje etterhvert...Jeg har i alle fall brukt Opal og pinne nummer 2,5 .


Dette er aprils ekstraoppgave. De heter Monkey og mønsteret til de finner du her. Også disse er strikket i Opal på pinne nr 2,5.


Maisokkene er også strikket i Opal og mønsteret her heter Basketcase Socks og det finner du her .


Det blir mye rester av tynt sokkegarn så det blir av og til et par restesokker. Da strikker jeg de i dobbelt garn, en ensfarget tråd og en multifarget. Jeg bruker pinne nummer 3,5 og legger opp 48 masker. De er strikket i en blanding av Opal, Regia, On Line og Step.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så masse flotte sokker!! Og smart måte å ta rester på da:-D den må jeg huske...hvis jeg ikke gir de bort til hun som strikker sokkerestegarnsteppe igjen da;-D

Anonym sa...

Når du er ferdig med sokkedilla, kan du sende den videre til meg..?
Kjempeflotte - og mange sokker!

Anonym sa...

Heisann - her har du vært effektiv! Jeg har ikke strikket ett eneste par av bonussokkene, de får jeg ha til gode til senere.

Anonym sa...

Mange flotte sokker, og nydelige farger. Det er koselig å strikke sokker når det finnes så mye flott sokkegarn.

Skautrollet sa...

Oi, her var det mye fine sokker. Flotte mønstersokker og utrolig sjarmerende restegarnsokker.